Mærker

Hvis din bils forrude har en chip i sig, vil du måske få den rettet hurtigst muligt. Hvis den ignoreres, kan denne lille chip ekspandere og øge dine chancer for udskiftning af bilrude. Når det første lag i forruden er revnet, kan skaden sprede sig. Hvis du vil spare penge i det lange løb, foreslår vi, at du reparerer glasset hurtigst muligt. Du kan gøre det selv eller få hjælp fra en professionel. Du kan købe forrude reparationssæt fra en nærliggende bildelsbutik, hvis du vil gå DIY -ruten. Nedenfor er nogle af de tips, der kan hjælpe dig med at udføre reparationen selv.

1. Til gør-det-selv-jobbet har du brug for følgende ting:

Barberblade
Plastikbremsefane
Pit fyldstof
Reparation af harpiks
Injektor og bro
Et spejl, der skal placeres indvendigt
Et Dremel -værktøj

2. Start reparationsprocessen

Først og fremmest skal du forberede forruden til reparation. Du kan bruge en alkoholpude til rengøring af området. Dit næste træk er at tilslutte spejlet til den indvendige del af glasset. Det skal være centreret om chippen, der skal repareres. Dette hjælper dig med at overvåge formen fra forskellige aspekter.

3. Forsegl chippen

Du vil måske centrere det ønskede værktøj på chippen. Grundlæggende skal du forsegle over det flisede område.

4: Drop harpiks

Når du har forseglet chippen, er dit næste træk at tabe et par dråber harpiks på injektorområdet.

5: Injektion af chippen

Du kan bruge injektoren til at indsætte harpiksen i chippen. Når du er færdig, kan du lade den sidde i mindst 5 minutter. Hvis din bil sidder i direkte sollys, kan du holde området dækket. Dette er vigtigt for harpiksen til at hærde ordentligt. Efter 10 minutter kan du tage broen af.

6: Udfyld det manglende glas

Nu er du næsten færdig med reparationen. Dit sidste træk er at udfylde de små huller i det flisede område. Dette er det område, hvor du kan opleve, at der mangler en lille smule glas. For en glat finish er det meget vigtigt at følge dette trin. Du kan bruge dit kæledyrsfyldstof til dette formål. Når du har udfyldt området, kan du vente et par minutter, så det er helt helbredt.

7: Skrab fyldstoffet til overskydende gruber af

Du kan bruge et barberblad til at skrabe det overskydende pit fyldstof af. Bortset fra dette kan du bruge neglelak til at sikre, at området begynder at skinne igen.

Lang historie kort, du kan følge disse trin, hvis du selv vil reparere din bils forrude. Men hvis du ikke har udført nogen form for reparation af forruder før, foreslår vi, at du tager din bil til en professionel. Du vil jo ikke ende med at forårsage yderligere skade på dit køretøj.